o zeg het huis op 241 Greenwood Ave. in Bethel is doordrenkt met spiritualiteit misschien een understatement.

Naast het feit dat het de huidige site van een holistische genezing bedrijf, het oplaadstation, het was oorspronkelijk de pastorie voor de kerk direct naast de deur, volgens de vermelding agent Connie Widmann van William Raveis Real Estate.

“Het heeft een prachtig karma te wijten aan het,” zei ze. De 12-kamer antique is gebouwd in 1891 en ligt op de hoek van Farnam Hill en Greenwood Avenue in het centrum van Bethel, met trottoirs die toegang bieden tot alle lokale winkels, restaurants en het treinstation van Bethel. Zoned voor gemengd residentieel gebruik, zou het pand twee woonruimtes en een commerciële ruimte; er is nu de holistische healing business en een residentiële eenheid, volgens de lijst.

Gelegen op iets meer dan een kwart-hectare, het huis heeft een keuken, woonkamer, eetkamer, veranda, twee slaapkamers en een volledig bad op het belangrijkste niveau. De bovenste verdieping biedt een grote kamer en drie extra slaapkamers, evenals een den, veranda en een ander volledig bad.

Beide verdiepingen zijn voorzien van details, zoals een openslaande deuren, een plafondventilator en een afwerking. Het huis heeft ook een nieuw dak, ramen en verf, Widmann zei

Naast een zolder cederhouten kast, het pand beschikt over een volledig omheinde achtertuin met een patio en statige esdoorns om de ruimte te beschermen.

“De binnenplaats in de rug is gewoon geweldig — zeer groot en men zou nooit voorstellen zoiets als dit in het midden van het centrum van Bethel,” Widmann zei.