EASTON-ze zeggen dat het hart van het huis de keuken is — en dat is zeker waar op 15 Riverside Lane.

De vier-slaapkamer colonial is de thuisbasis van de familie Petresis, die eigenaar zijn van drie restaurants in Fairfield County, en genieten van het vermaken van familie en vrienden in hun goed uitgeruste keuken, zei listing agent Lisa Jones, van Higgins Group, Christies International Real Estate.

“De keuken beschikt over een vijf-inch-dik aanrecht op het midden-eiland, die plaats kan bieden aan maximaal vijf personen, een enorme Sub-Zero koelkast/vriezer, een wolf range, een grote boerderij gootsteen en een eat-in tafel die acht zitplaatsen,” zei ze.

De keuken opent naar een ruime step-down Familiekamer met een veldstenen haard en natte bar en heeft toegang via openslaande deuren naar de banket-formaat eetkamer van het huis.

Aanzienlijke molding en Molenwerk door het hele huis spreken tot architectonische kwaliteit, terwijl oversized ramen overstromen het huis met natuurlijk licht.

De primaire slaapkamer suite biedt “een labyrint van kasten,” volgens de lijst, en een kleedkamer. Een trappenhuis leidt naar een walk-up zolder die is ingelijst en heeft een raam voor meer potentiële leefruimte.

Een afgewerkt gebied in de lagere verdieping biedt 1,248 vierkante meter met ramen, een open haard en toegang tot de zijtuin. Buiten is er een biologische tuin en ruimte voor een zwembad. De verzorgde woning is voorzien van een nieuwe aangepaste hoefijzeroprit omgeven door stenen muren.