WESTPORT-Listing agenten zeiden dat ze zien meer interesse in multi-generationele en gedeelde leefmogelijkheden met de woningmarkt in flux en aanhoudende onzekerheden van de pandemie en de economie van de natie.

“Het brengen van uitgebreide familieleden onder één dak kan zorgen voor een niveau van financiële stabiliteit voor het hele gezin,” zei Mary Ann Lindwall, een makelaar bij de Riverside Realty Group. “In mijn eigen in-town wijk, een van de eigenschappen is de thuisbasis van vier generaties.”

Het acht-slaapkamer huis Lindwall is listing op 8 Marion Road is een perfect voorbeeld. Met meer dan 6.000 vierkante meter woonruimte en ruimte voor vier auto ‘ s, de koloniale een beroep op kopers op zoek naar een aparte, maar gedeelde leven.

“Generaties kunnen delen in huiseigenaar en kinderopvang verantwoordelijkheden,” zei ze. “Veel gezinnen voelen dat dit de familieband versterkt. Het maakt ook activa vrij en beschermt een multi-generationele financiële portefeuille.”

Het huis met 14 kamers is oorspronkelijk gebouwd in 1957 en ligt op bijna een halve hectare en biedt een mooie woonkamer met erkers en een houtkachel. De gastronomische eetkeuken heeft een groot Centrumeiland en leidt naar een formele eetkamer.

De begane grond biedt ook een familiekamer, leeshoek, kantoor of slaapkamer met een eigen half-bad, een volledig bad, een modderkamer en toegang tot de garage voor vier auto ‘ s.

De tweede verdieping beschikt over vijf familie slaapkamers en drie badkamers en een primaire slaapkamer suite met een bubbelbad en twee walk-in kasten. Er is een extra ruimte die een kantoor, yogaruimte of opslagruimte zou kunnen worden.

Een apart, juridisch accessoire appartement beschikt over twee slaapkamers, twee volledige baden, een woonkamer met open haard, keuken en een volledige kelder.