Gofer Ice Cream kondigde hun negende Connecticut locatie zal openen Lente 2022 op 1240 Post Road in Westport.

“Gofer heeft een verscheidenheid aan producten en voor elk wat wils. Met onze premium soft and hard serve, plant based and fat free opties, Ik ben ervan overtuigd dat de diverse set van naburige bedrijven zal profiteren van onze winkel ook,” Jay Ragusa, CEO van Gofer Franchise Systems, zei in een release.

De Westport ice cream shop zal worden gevestigd in hetzelfde plein als de CT School Of Music, Fortuna ‘ s Deli en Splatterbox.

“Het is een geweldige locatie met geweldige parkeergelegenheid en verschillende nabijgelegen scholen,” zei Ragusa. “Ik vind het leuk dat het weg is van de hoofdstraat van de stad. Ik geloof dat het vergelijkbaar is met de buurt Greenwich winkel op de Cos Cob town line die een groot succes is geweest sinds de opening in 2003.”

Gofer Ice Cream blijft uitbreiden in de Fairfield County gebied en momenteel op zoek naar groeien upstate in Connecticut en in de nabijgelegen Westchester County en Long Island New York gebieden.

Het bedrijf opende onlangs zijn achtste locatie in Ridgefield op okt. 15.

The ice cream shop is van plan om hun tweede Stamford locatie te openen op 2367 Summer Street in het Ridgeway Shopping Center in het begin van 2022. “Als alles gaat zoals gepland hopen we onze 20e seizoen met negen operationele winkels in te voeren,” Ragusa zei.