WESTPORT-de nieuwbouw aan 26 Highland Road slaagt erin om een wenselijk Midden-eeuw moderne uitstraling te hebben zonder de slijtage van huizen die eigenlijk in het midden van de eeuw zijn gebouwd.

“Dit huis heeft het allemaal,” zei Jillian Klaff, listing agent voor Coldwell Banker Realty. “Echt het perfecte huis voor de levensstijl van vandaag – uitzonderlijke leefruimtes binnen en buiten voor werk, spel en ontspanning.”

Het huis is gebouwd op een doodlopende weg en beschikt over een schoon palet van witte muren, natuurlijke witte eikenhouten vloeren, scheepslap-en schuurdeuren, evenals een open plattegrond en gewelfde plafonds. Een glazen voordeur leidt naar de grote kamer met woonkamer met open haard en een eetkamer met een bar.

De keuken van de witte chef-kok is voorzien van een groot Centrumeiland en aangepaste kasten, evenals roestvrijstalen Thermador-apparaten en kwarts-werkbladen. Glazen schuifregelaars leiden naar het dek en een arduin patio en achtertuin.

De begane grond biedt ook een grote en-suite slaapkamer met een walk-in closet en nog twee slaapkamers die een bad delen, evenals een wasruimte.

Op een korte trap is een primaire suite met grote inloopdouche en een spa-badkamer met extra grote douche en ligbad. De derde verdieping beschikt over een bonus kamer die kan dienen als een familiekamer of fitnessruimte.

Een schuurdeur biedt toegang vanuit de grote kamer naar een andere leefruimte boven de garage met twee auto ‘ s die zou kunnen dienen als een eigen kantoor aan huis. Het lagere niveau beschikt over een vijfde slaapkamer en een bad en een zithoek met een natte bar die uitkomt op het zwembad en de spa en het aangelegde pand.