De huidige eigenaar van West Wind Hill estate in Kent kocht het pand voor zijn vrouw, omdat hij altijd al wilde haar een kasteel te geven en dacht dat het landgoed op 389 hectare in Kent was het dichtst ding, zei vermelding agent Joseph Lorino van Brown Harris Stevens.

Gebouwd in 1991, de stenen-en-grind belangrijkste huis ligt op de top van een plateau met een panoramisch uitzicht op het pand grenzend Macedonië State Park. De hoofdarchitect voor Straus-Edwards Associates/Architects of Woodbury zou kamperen op de site voordat het huis werd gebouwd om ervoor te zorgen dat het was gericht op het beste uitzicht en licht in verschillende seizoenen, Lorino zei.

“Het is een van de meest speciale eigenschappen die ik heb gezien, en ik heb in de business voor 20 jaar,” Lorino zei.

Een 1,8-mijl eigen oprit leidt naar de zes-slaapkamer huis, die het model was voor “het kasteel” in de Amy Poeppel roman “stoelendans,” Lorino zei. De 28 kamers zijn voorzien van een geweldige kamer met een hoog plafond en een stenen open haard van 20 voet. De zonovergoten formele eetkamer biedt drie belichtingen en de keuken van de chef bestaat uit een massieve stenen open haard en aangrenzende cateringkeuken. De lambrisering bibliotheek, kantoor en primaire slaapkamer suite zijn op een prive-vleugel van het eerste niveau. De tweede verdieping beschikt over een suite met ligbad en een terras met uitzicht. Twee en-suite slaapkamer suites, een kinderkamer en een kantoor completeren deze verdieping.

Het lagere niveau beschikt over een mediaruimte, een wijnkelder en een proeflokaal en een aangrenzende prep keuken. Het huis beschikt ook over een biljartkamer, een wasruimte, een knutselkamer en een fitnessruimte.

De huidige eigenaren hebben een full-house renovatie gedaan en het huis beschikt over geregenereerd kastanje vloeren, banken van ramen en Franse deuren. Stenen trappen leiden naar het zwembad, tennisbaan en twee verdiepingen tellend poolhouse met volledige keuken.

“Het heeft zelfs een kerker, waar de generator is in de ijzeren gated alkoof gesneden in de rots in de rug,” Lorino zei. “Geeft de kinderen altijd een kick.”

Dit huis is te koop voor 8.995.000 Dollar.