Voor een tweede jaar op rij, Macy ‘ s blijft gesloten op Thanksgiving, na zeven opeenvolgende jaren van het openen van haar deuren de nacht van de vakantie om een sprong op Black Friday ontvangsten te krijgen.

Maar de retailer geassocieerd met Thanksgiving meer dan de meeste — als gevolg van zijn naamgenoot parade-is het uiten van zijn grootste gevoel van optimisme in jaren, verwacht shoppers zal worden in kracht vrijdag en daarna na hunkering naar beneden voor de 2020 vakantie seizoen als covid gevallen steeg en vaccins waren nog niet beschikbaar.

Dankzij de online verkoop was 2020 een recordjaar met een stijging van 8,2 procent in vakantie-uitgaven tot $777 miljard, volgens de National Retail Federation en Prosper Insights and Analytics. De NRF-Prosper studie projecten 2021 vakantie uitgaven te verbrijzelen dat record, bij een omzet van ten minste $843 miljard voor een 8,5 procent stijging of meer vanaf 2020.

Maar de NRF-Prosper studie bleek dat minder mensen verwachten om te winkelen op Thanksgiving weekend in vergelijking met 2019, hoewel veel meer van plan om in de winkels dan in 2020.

Een aantal retail executives hebben vertrouwen uitgedrukt in de afgelopen weken dat veel van die uitgaven zal eindigen in hun winkel kassa ’s in plaats van de online winkelwagentjes van Amazon en andere dotcoms, met inbegrip van Macy’ s CEO Jeff Gennette.

Naast zijn naamgenoten winkels in winkelcentra in Danbury, Stamford, Milford, Trumbull, Farmington en Manchester, Macy ’s heeft Connecticut’ s lone Bloomingdale ‘ s at the SoNo Collection, een van de twee anchor warenhuizen samen met Nordstrom, die ook gesloten is op Thanksgiving.

“Wat we zagen in 2020 was een ‘pull-forward’ vraag — duidelijk, we zijn klaar voor dat weer, ” Gennette zei vorige week tijdens een conference call. “We zijn gesloten op Thanksgiving Day, wat een grote verandering is ten opzichte van waar we in 2019 waren, maar we verwachten dat onze digitale business duidelijk heel sterk bijhoudt tot nu en de vakantie, [en] we zijn klaar voor al het verwachte verkeer dat de dag na Thanksgiving om 6 uur begint.”

Maar met de meeste retailers hebben versneld markdowns — in sommige gevallen al in September-het is iedereen ‘ s guess of shoppers hebben al gecontroleerd veel geschenken op verlanglijstjes voorafgaand aan Black Friday, of om een deal te grijpen of ervoor te zorgen het krijgen van iemands handen op een felbegeerde product op alle te midden van vertragingen in de afgelopen maanden in vrachthavens. De NRF-Prosper studie vastgesteld dat 28 procent van de shoppers hun vakantie cadeau aankopen had voltooid vanaf de tweede week van November.

“Black Friday gestopt met een eendaagse gebeurtenis jaren geleden,” NRF CEO Matthew Shay verklaarde in opmerkingen bij de NRF-Prosper studie.

The Connecticut Post, Danbury Fair, SoNo Collection, Stamford Town Center en Westfield Trumbull winkelcentra zijn onder die in Connecticut die zal worden gesloten op Thanksgiving, met een aantal opening op 7 uur Vrijdag.

“We hebben deze aanpak sinds 2016 en vond dat er zeer weinig impact op de totale omzet, slechts een verschuiving in wanneer het gebeurt,” Dan Stolzenbach, general manager van Stamford Town Center, zei in een e-mail. “Dit wordt echt gedreven door onze retailers die hun werknemers een vrije dag toestaan om te ontspannen en te genieten van de tijd met hun familie en vrienden. Sommige van onze restaurants, zoals Capital Grille, zullen open zijn op Thanksgiving Day, en we hebben een selectie van retailers, zoals Macy ’s en Bath & Body Works, die al om 6 uur’ s ochtends op Black Friday zullen openen.”

Walmart en Best Buy gaan vrijdag om 5 uur open, met Target vanaf 7 uur Markeringen voor sociale afstand blijven op hun plaats op de buitenste loopbruggen die leiden naar de ingangen van winkels, moeten mensen in de rij voorafgaand aan “doorbraak” specials zoals ze deden voor de pandemie.

Bass Pro Shops is een van de weinige bestemmingen retailers nationaal kiezen voor het aanbieden van Thanksgiving shopping, met de Bridgeport winkel geopend van 9 uur tot 18 uur zoals het geval is met broer of zus keten Cabela ‘ s in East Hartford. Verschillende kortingsketens bieden ook Thanksgiving-uren aan, waaronder Big Lots, Dollar General en Family General.

Ook de verlengde uren gaan van kracht worden, ook bij de SoNo Collection, waar ze op Dec beginnen. 10, volgens Lindsay Kahn, een woordvoerder van Brookfield Properties, die de Norwalk mall exploiteert.

Veel onafhankelijke lokale winkels blijven rekenen op een grote opkomst voor Small Business zaterdag die American Express al jaren promoot.

“De meeste kleine bedrijven, terwijl de consument gericht, zijn ook familiebedrijven. Thanksgiving is de dag om door te brengen met familie en rust voor het grote shopping seizoen, ” P. J. Prunty, CEO van de Greater Danbury Kamer van Koophandel, zei in een e-mail. “We hebben gezien dat sommige van de grotere retailers zijn de uitbreiding van de verkoop buiten de traditionele 24-36-uurs venster, die de druk om te openen op Thanksgiving heeft verlicht.”